Ik bied diverse gezichtsbehandeling die allemaal worden afgestemd op de behoeften van jouw huid. De keuze voor een behandeling hangt af van je specifieke wensen en huidproblemen. Tijdens het intakegesprek wordt gekeken welke behandeling in het gezicht het beste past bij jouw huidtype. Bij Beauty Instituut Hilde te Koppele in Doetinchem ben je aan het juiste adres voor jouw gezichtsbehandeling.

Een gezonde huid is een essentieel onderdeel van natuurlijke schoonheid. Immers, als je huid gezond en in balans is, zie je er stralend uit. Externe factoren, zoals bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, slecht eten, roken en zon kunnen een negatief effect hebben op de gezondheid van de huid. Met mijn behandeling zorgen we weer voor een gezonde huid.

Wil je meer weten over de diverse gezichtsbehandelingen? Informeer bij mij voor de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling.

HIFU

High Intensity Focused Ultrasound

Liftend en verstrakkend

De HIFU is een goed alternatief voor chirurgische lifting van gezicht, hals en lichaam zonder snijden. Bij de HIFU therapie worden, via gericht ultrasound geluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. Op deze plaatsen ontstaat een warmte van 60 tot 70 graden Celsius. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt en verstrakt.

Effecties voor:

  • Neus-lip plooien
  • Slappe oogleden
  • Slappe wenkbrauwen
  • Dubbele kin
  • Losse nek
  • Grove poriën
  • Kaaklijn

Voor wie is het geschikt?

De HIFU is geschikt voor mannen en vrouwen met een gezonde en intacte huid en voor elke huidskleur. De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. Hoewel HIFU geen vervanging is voor een operatie.

Contra indicaties zijn o.a. implantaten en zwangeschap.

Hoe verloopt de behandeling?

Bij de HIFU behandeling wordt met contactgel gewerkt, het handstuk wordt op de te behandelen zone geplaatst, u voelt warmte prikkels. Verschillende zones worden meerdere malen behandeld op verschillende dieptes. Bepalend voor het aantal behandelingen is de conditie van de huid, het gewenste resultaat en een tijdspad. Hierin wordt u geadviseerd. Direct na de HIFU behandeling kunnen de dagelijkse bezigheden worden hervat. Er is geen hersteltijd nodig.

Het eindresultaat is zichtbaar na 2 à 3 maanden omdat het collageen in diepste lagen zich gaat vernieuwen en het enige tijd duurt voordat dit aan de oppervlakte helemaal zichtbaar is.