Wil je ook graag stoppelloze benen, die altijd glad zijn? Er is een oplossing: Definitief ontharen. Op die manier ben je voor altijd verlost van die vervelende stoppels.  Je benen met IPL ontharen is de beste, meest efficiënte en meest toegepaste wijze om definitief af te rekenen met ongewenste haren. Beauty Instituut Hilde te Koppele is het adres voor definitief ontharen in Doetinchem en omstreken.

Voor veel vrouwen en mannen is harsen, scheren en epileren het hele jaar door een terugkerende en tijdrovende handeling. Andere problemen zijn ingroeiende haren of een geïrriteerde huid na een scheerbeurt. Mijn professionele behandeling is de oplossing om, op een eenvoudige en pijnloze manier, definitief van jouw ongewenste haargroei af te komen.

Definitief ontharen in het gezicht wordt vaak door jouw de zorgverzekeraar vergoed. Ik geef hierover graag advies en uiteraard mag je daarvoor contact met me opnemen. Informeer bij mij voor de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling.