Ik bied diverse verschillende mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging. Bij mijn praktijk in Doetinchem kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en permanente make-up. Maak hieronder een keuze uit de verschillende behandelingen die ik aanbied in mijn Beauty Instituut.

Hilde ontharen

Definitief ontharen

Wil je ook graag stoppelloze benen, die altijd glad zijn? Er is een oplossing: Definitief ontharen. Op die manier ben je voor altijd verlost van die vervelende stoppels. Ook hoef je geen ontharingsbeurten te ondergaan. Je benen met IPL ontharen is de beste, meest efficiënte en meest toegepaste wijze om definitief af te rekenen met ongewenste haren.

Meer informatie

Hilde Eyebrow

Permanente make-up

Droom je al lange tijd van mooie wenkbrauwen of wil je ze graag iets opvullen? Dat kan met permanente make-up. Het is echt een uitkomst als je weinig of geen wenkbrauwhaar hebt.

Meer informatie

Hilde gezichtbehandeling

Gezichtsbehandelingen

Ik bied diverse gezichtsbehandeling die allemaal worden afgestemd op de behoeften van jouw huid. De keuze voor een behandeling hangt af van je specifieke wensen en huidproblemen. Tijdens het intakegesprek wordt gekeken welke behandeling in het gezicht het beste past bij jouw huidtype.

Meer informatie